Zakládáme si na kvalitě, stylu a bezchybné organizaci. Naší doménou jsou velké firemní akce až pro 2 500 osob kdekoliv v Česku – od pivních festivalů až po elegantní firemní večeře. Za naším úspěchem stojí trio světových kuchařů – Jiří Vosáhlo, Tomáš Nguyen a Honza Hebík, kteří spojili své zkušenosti z profesionálních kuchyní i cateringu a tvoří neporazitelný tým.
Pivní slavnosti, sportovní dny nebo firemní dny plné chutí. Zvládáme kompletní produkci i catering pro tisíce hostů.
Každoročně pořádáme Deloitte Beerfest: Privátní pivní festival s ochutnávkou 15 piv, kompletní produkcí a streetfood cateringem pro 2 500 osob.
Podívat se na reference
Od ranní kávy až po večerní bufet. Dodáváme kompletní catering do kanceláří.
Coffee breaky a snídaně
Firemní grilovačky, občerstvení na meetups
Večerní meetingy i slavnostní večeře
Pravidelné závozy obědů (obědový program na míru)
Firemní večírky děláme nejradši – a umíme je nejlíp. Ať už v našich unikátních prostorách (např. Terminál Karlín), nebo u vás v kanceláři, skladu či výrobní hale – přivezeme show i chuť. Podívejte se na naše nabízené prostory nebo si nás objednejte kamkoliv jinam.
Oslavte výročí firmy nebo úspěšný kvartál stylově. Grilujeme na střešních terasách, pečeme na dvorku i servírujeme tatarák z ohně. Váš tým si to zaslouží!
Podívat se na reference
Jídlo, atmosféra a pivo – to jsou tři věci, které si hosté zapamatují. Ať už plánujete svatbu snů, nebo malou rodinnou oslavu, Terminal Catering vám připraví:
Slavnostní servírované menu
Live cooking stanice
Neformální BBQ svatbu s uvolněnou atmosférou
V gastronomii se pohybuji už 25 let a prošel jsem si téměř všemi typy kuchyní od české po indickou. Nejblíže mám k italské kuchyni a street foodu a rád hledám nové cesty, jak moderně uchopit tradiční recepty. Získal jsem ocenění Michelin Bib Gourmand , vařil pro hollywoodské hvězdy, fotbalisty AC Milan, piloty F1 i na závodech 24h Le Mans. Volný čas nejraději trávím na cestách, kde hledám nové chutě a inspiraci.
Jsem Tomáš, v kuchyni známý jako Shrimps. Narodil jsem se v Hanoji, kde mě formovala vůně rybí omáčky a chilli. Specializuji se na autentickou i moderní asijskou kuchyni. Své dosavadní zkušenosti jsem nasbíral v restauraci SaSaZu, Sia a jako šéfkuchař v Shrimpii Kitchen. Miluju českou svíčkovou a pořádný phở. Byl jsem i ve Forbes, který mě ocenil ne kvůli miliardám, ale pro to, že jídlo, které vařím, opravdu chutná.
Vařím už od 14 let a zkušenosti jsem sbíral mimo jiné osm let v Belgii, kde jsem se vypracoval až na zástupce šéfkuchaře v nejlepší italské restauraci ve městě. Mezi největší zkušenosti řadím vaření pro týmy na závodech DTM a WEC. Nejradši připravuji asijskou a italskou kuchyni. Volný čas trávím na horách, motorce nebo na hudebních akcích.
Vyberte si, co se bude grilovat, míchat nebo podávat přímo z pánve
OFYR BBQ grilování
Live sushi stanice
Tuna & Sashimi & Ústřicová stanice
Pekingská kachna
Masová carving stanice
Argentinské asado steaky
Bao Buns & Asian steam corner
Carpaccio z ohně
Studené bufety & finger food
Dezertní pulty a dortové variace
UV dort & neon dezerty
Hummus & Meze stanice
Office catering
Fresh spring rolls corner
Bar
Welcome drinks
Více fotografií najdete na našem Instagramu
Navštívit náš Instagram
Postaráme se o hudbu, jídlo, barmany, pivo od Dvou Kohoutů i pohodovou atmosféru. Nabízíme také nejrůznější tématické party a další doplňkové služby.
Nejste si jistí, co potřebujete a chtěli byste se poradit? Zavolejte naší event manažerce.
Paulína Rutkowská
+420 778 496 444
Terminál Karlín
Sokolovská 55 (Dvůr Dva kohouti)
186 00
Praha 8
Hlavní kontakt
info@terminalkarlin.cz
Tel: 778 496 444
Eventy & Catering
petr@terminalkarlin.cz
Tel: 728 109 937
Prozkoumej naši nabídku
Mexiko:
Po: 17:00 - 22:00
Út - St: 17:00 - 23:00
Čt - Pá: 17:00 - 24:00
So: 15:00 - 23:00
Ne: 11:30 - 21:00
Asie:
Po-Pá: 14:00 - 21:00
So: 11:30 - 21:00
Ne: zavřeno
Bar:
Po-So: 17:00 - 01:00
Ne: 16:00 - 21:00
(přijímáme platby pouze kartou ve všech podnicích)