Terminal Catering je specialista na nezapomenutelný cateringový zážitek s duší streetfoodu.

Zakládáme si na kvalitě, stylu a bezchybné organizaci. Naší doménou jsou velké firemní akce až pro 2 500 osob kdekoliv v Česku – od pivních festivalů až po elegantní firemní večeře. Za naším úspěchem stojí trio světových kuchařů – Jiří Vosáhlo, Tomáš Nguyen a Honza Hebík, kteří spojili své zkušenosti z profesionálních kuchyní i cateringu a tvoří neporazitelný tým.

Servírovaný catering až pro 300 osob
Catering formou bufetu až pro 2 500 osob
Včetně nápojů od zkušených barmanů
Díky živým stanicím vše bez front
Zbytky jídla darujeme do azylových domů
Uvaříme vám vlastní pivo - Dva kohouti

Naše specializace

Velké firemní festivaly

Pivní slavnosti, sportovní dny nebo firemní dny plné chutí. Zvládáme kompletní produkci i catering pro tisíce hostů.

Každoročně pořádáme Deloitte Beerfest: Privátní pivní festival s ochutnávkou 15 piv, kompletní produkcí a streetfood cateringem pro 2 500 osob.

Podívat se na reference

Office Catering po celé Praze

Od ranní kávy až po večerní bufet. Dodáváme kompletní catering do kanceláří.

Coffee breaky a snídaně

Firemní grilovačky, občerstvení na meetups

Večerní meetingy i slavnostní večeře

Pravidelné závozy obědů (obědový program na míru)

Firemní večírky & Vánoční večírky

Firemní večírky děláme nejradši – a umíme je nejlíp. Ať už v našich unikátních prostorách (např. Terminál Karlín), nebo u vás v kanceláři, skladu či výrobní hale – přivezeme show i chuť. Podívejte se na naše nabízené prostory nebo si nás objednejte kamkoliv jinam.

Firemní oslavy & jubilea

Oslavte výročí firmy nebo úspěšný kvartál stylově. Grilujeme na střešních terasách, pečeme na dvorku i servírujeme tatarák z ohně. Váš tým si to zaslouží!

Podívat se na reference

Soukromé akce & svatby

Jídlo, atmosféra a pivo – to jsou tři věci, které si hosté zapamatují. Ať už plánujete svatbu snů, nebo malou rodinnou oslavu, Terminal Catering vám připraví:

Slavnostní servírované menu

Live cooking stanice

Neformální BBQ svatbu s uvolněnou atmosférou

Jiří Vosáhlo

V gastronomii se pohybuji už 25 let a prošel jsem si téměř všemi typy kuchyní od české po indickou. Nejblíže mám k italské kuchyni a street foodu a rád hledám nové cesty, jak moderně uchopit tradiční recepty. Získal jsem ocenění Michelin Bib Gourmand , vařil pro hollywoodské hvězdy, fotbalisty AC Milan, piloty F1 i na závodech 24h Le Mans. Volný čas nejraději trávím na cestách, kde hledám nové chutě a inspiraci.

Hui Thay Tran (Thai Shrimp)

Jsem Tomáš, v kuchyni známý jako Shrimps. Narodil jsem se v Hanoji, kde mě formovala vůně rybí omáčky a chilli. Specializuji se na autentickou i moderní asijskou kuchyni. Své dosavadní zkušenosti jsem nasbíral v restauraci SaSaZu, Sia a jako šéfkuchař v Shrimpii Kitchen. Miluju českou svíčkovou a pořádný phở. Byl jsem i ve Forbes, který mě ocenil ne kvůli miliardám, ale pro to, že jídlo, které vařím, opravdu chutná.

Jan Hebík

Vařím už od 14 let a zkušenosti jsem sbíral mimo jiné osm let v Belgii, kde jsem se vypracoval až na zástupce šéfkuchaře v nejlepší italské restauraci ve městě. Mezi největší zkušenosti řadím vaření pro týmy na závodech DTM a WEC. Nejradši připravuji asijskou a italskou kuchyni. Volný čas trávím na horách, motorce nebo na hudebních akcích.

Galerie našich specialit

Vyberte si, co se bude grilovat, míchat nebo podávat přímo z pánve

Více fotografií najdete na našem Instagramu

Navštívit náš Instagram

Ukázkové nabídky ke stažení

Firmy které s námi dělají

Catering v Terminálu Karlín

Náš Catering nabízíme také v rámci eventů na klíč v prostoru Terminálu Karlín a na našem dvorku u Dvou kohoutů.

Postaráme se o hudbu, jídlo, barmany, pivo od Dvou Kohoutů i pohodovou atmosféru. Nabízíme také nejrůznější tématické party a další doplňkové služby.

Eventy v Terminálu Karlín

Chceš z vaší příští akce udělat zážitek? Ozvi se nám – rádi připravíme nezávaznou nabídku.

Vaše poptávka byla úspěšně odeslána.
Ozveme se Vám co nejdříve.
Oops! Něco se pokazilo, zkuste formulář vyplňit znovu. Případně nás neváhejte kontaktovat telefonicky.

Nejste si jistí, co potřebujete a chtěli byste se poradit? Zavolejte naší event manažerce.

Paulína Rutkowská

+420 778 496 444

Kontakt

Terminál Karlín

Sokolovská 55 (Dvůr Dva kohouti)
186 00
Praha 8

Hlavní kontakt
info@terminalkarlin.cz
Tel: 778 496 444

Eventy & Catering
petr@terminalkarlin.cz
Tel: 728 109 937

Prozkoumej naši nabídku

Mexiko:

Po: 17:00 - 22:00
Út - St: 17:00 - 23:00
Čt - Pá: 17:00 - 24:00
So: 15:00 - 23:00
Ne: 11:30 - 21:00

Asie:

Po-Pá: 14:00 - 21:00
So: 11:30 - 21:00
Ne: zavřeno

Bar:

Po-So: 17:00 - 01:00
Ne: 16:00 - 21:00

(přijímáme platby pouze kartou ve všech podnicích)